Kako izabrati biti zdrav?

Zagreb, 02.05.2016 - Predavanje u Poliklinici Sunce na temu: "Kako izabrati ostatai zdrav?"
Predavaè: prof. psiholog Iva Mikuliæ

U konferencijskoj dvorani Poliklinike SUNCE na zagrebačkom Trnju, 2.5.2016. godine, održan je još jedan planirani sastanak primalja i ostalog medicinskog osoblja na temu – Kako izabrati biti zdrav.

Poruke koje je uputila gđa Iva Mikulić, prof. psiholog iz Poliklinike SUNCE svakako bi dobro došle našem cjelokupnom društvu i okolini u kojoj živimo, a ista tema bila bi izvrsna i za kakvu TV emisiju.

Kako izabrati živjeti kvalitetan život u današnjem svijetu nedaća i nestalnosti? Sve što radimo, radimo upravo s ciljem da budemo sretni, no ponekad ponašanja koja izabiremo ne dovode do zadovoljstva. Zašto? Zato što su ponašanja koja smo izabrali usmjerena kontroli onoga što ne možemo kontrolirati – odnosno pokušaj kontroliranja drugih ljudi, pokušaj da promijenimo prošlost, pokušaj da predvidimo i kontroliramo budućnost. Jednom kada se prestanemo usmjeravati na stvari koje ne možemo mijenjati te se usmjerimo na ono što možemo, a to je naše ponašanje i vlastiti pogled na život i okolinu u kojoj živimo, tada ćemo moći izabirati ponašanja koja će nas dovesti do zadovoljstva, kvalitetnog i ispunjenog života.

Naš savjet je – SVAKAKO PROBAJTE!